Vergroenster

Aanpak beplantingsplan

Aanpak beplantingsplan

Een tuinontwerp van Vergroenster is inclusief beplantingsplan. Een beplantingsplan is ook los te boeken. Dit is ideaal wanneer je wel tevreden bent over de indeling van de tuin, maar een totaalplan zoekt voor de tuinplanten.

Proces beplantingsplan

Na het eerste contact via telefoon of e-mail, kom ik bij jullie langs om jullie wensen te bespreken en de plantvakken/borders te bekijken. We bespreken jullie smaak met betrekking tot bloemkleuren en bladstructuren.

De prijs van een beplantingsplan vind je hier. Na akkoord van de offerte ga ik aan de slag. Ik onderzoek welke planten geschikt zijn voor jullie tuin door de ligging, grondsoort en andere factoren. Vervolgens maak ik een uitgetekend plan van de positie van de nieuwe beplanting. Ook houd ik rekening met eventuele planten die behouden blijven. We prikken een datum waarop ik dit plan, de plantenlijst en foto’s van belangrijkste beplanting kom laten zien.

Vervolg

De nieuwe planten kan ik eventueel ook leveren, uitzetten en/of aanplanten. Het aanplanten kan ik alleen doen of samen met jullie.

Heb je niet een volledig uitgedacht plan nodig, maar ben je vooral op zoek naar praktische handvaten voor de tuin? Dan is een tuinadvies misschien wat voor jou..