Vergroenster

Aanpak tuinontwerp

Aanpak tuinontwerp

Heb je een nieuwe tuin of wil je een bestaande tuin veranderen? Dan kan ik je helpen met een tuinontwerp. Hier lees je hoe zo’n ontwerp in zijn werk gaat.

Proces tuinontwerp

Na het eerste contact via e-mail of telefoon plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar beter kennen, bekijk ik de tuin liefst bij daglicht en vorm ik een beeld van jullie wensen aan de hand van vragen en voorbeelden. Samen stemmen we af of ik direct de tuin opmeet of daar een ander moment voor terug kom. Voelt het voor beide partijen goed, dan maak ik een offerte. De prijs van een tuinontwerp vind je hier.

Na akkoord van de offerte start ik met ontwerpen.

We plannen een afspraak waarin ik het conceptontwerp en alles wat daar bij hoort laat zien. Jullie feedback op het concept verwerk ik in een definitieve versie. Ook werk ik dan alle details uit. Ik maak het beplantingsplan en de andere onderdelen. Wij prikken een datum waarop ik jullie dit definitieve ontwerp met alles wat erbij hoort laat zien, waarna jullie aan de slag kunnen met jullie droomtuin!

Vervolg

De nieuwe planten kan ik eventueel ook leveren, uitzetten en/of aanplanten. Het aanplanten kan ik alleen doen of samen met jullie.

Alternatieven

Is je tuinindeling al goed maar zoek je een totaalplan voor de tuinplanten? Dan kun je een beplantingsplan ook los boeken.

Heb je niet een volledig uitgedacht plan nodig, maar ben je vooral op zoek naar praktische handvaten voor de tuin? Dan is een tuinadvies misschien wat voor jou..